http://www.abitofart43v3ry1.blogspot.com/ a bit of art: 09.11.2008 - 16.11.2008

sâmbătă, 15 noiembrie 2008







EDITT Tower (“Ecological Design In The Tropics”) will be built in Singapore with the financial support of their National University and is going to be one of the most eco-friendly towers in the country.
it is going to have 26 floors and will use photovoltaic panels to make energy. But the eco factor of this building will be given by the fact that it will be wrapped in organic local vegetation. It was designed to collect rain-water, both for plant irrigation and for its people needs.
Some of the designers of this amazing tower are T.R.Hamzah & Yeang .

marți, 11 noiembrie 2008

2nd section....

Am ramas dator sa va prezint toamna in elementul ei adica in natura. Ce e mai minunat in aceste zile(in cazul in care e prea frig stati in casa) decat o plimbare linistita intr-o padure de foioase. Mai ales datorita efectului pe care il are calculatorul asupra ochilor este cu atat mai mult recomandat o asemenea plimbare. Nu conteaza cand atata timp cat ai nu esti decat tu sau cu prietena(prietenul). in scurta prezentare sper sa va conving de frumusetea acestui anotimp si o sa prezint imagini din natura. Asa e de preferat sa faci o plimbare(cand padurea te "imbratiseaza" cu multitudinea de caldura reprezentata de culoarea portocalie-rosiatica).

Totusi aceasta culoare nu e reprezentativa pentru acest anotimp deoarece exista o intreaga paleta de culori. Va prezint inca o culoare ce instiga la calm. Totusi nu pot spune o culoare ci o intreaga colectie de nuante(in stanga).







Totusi eu am incercat , nu stiu daca am reusit, sa gasesc o fotografie care sa inglobeze in mare toate nuantele prezente. Imi veti spune voi daca am reusit in fotografia de jos.









Pana acum nu am prezentat detalii aproape deloc si am sa va demonstrez ca nu e nevoie de o padure pentru a reprezenta toamna.....e de ajuns o frunza.















Si cand mai multe detalii se combina atunci rezulta cv de genu:



As dori sa inchei scurta prezentare cu o evadae din padure si sa o privim dinafara. Uneori, pentru a rezolva un lucru trebuie sa gandesti din afara problemei. Cu aceste ultime fotogeafii sper ca v-am convins. Enjoy!!!