http://www.abitofart43v3ry1.blogspot.com/ a bit of art: 05.10.2008 - 12.10.2008

sâmbătă, 11 octombrie 2008

viata prin ochii mei

In acest articol voi incerca sa gasesc o definitie despre viata. Stim cu totii ca definitia religioasa a vietii ne sugereaza ca aceasta e un dar primit de la Dumnezeu. Bun e un dar de la Dumnezeu, dar de ce il primim si cum e corect sa-l folosim. Sufletul vine de la Dumnezeu si tot la Dumnezeu se duce (daca ne traim viata cum "trebuie"). Deci prin urmare asta e motivul gandit de mine. Viata e o metoda ca Dumnezeu sa vada daca meritam sa traim bine acolo un de ne 'ducem" in final. Prin urmare am selectat o serie de fotografii ce vor sugera un mod de a ne trai viata. Va las sa observati singuri. Enjoy!!











Sa va descriu ce se intampla in fotografia alaturata. Fotografia alaturata prezinta un copil care incearca sa ajunga la un amplasament al Natiunilor Unite unde se gasea mancare. Datorita foametei acel copil sa prabusit si acel vultur asteapta ca acel copilsa moara ca sa-l poata manca. Aceasta fotografie a fost realizata in 1994 si prezinta un caz real. Nu se stie ce i sa intamplat copilului fotograful plecand la scurt timp. Acest copil nu a apucat sa isi traiasca viata.
















Clock is ticking. Decide is you wanna love or hate.



This is the life if you are alone. Ai putea sa cazi la primul "val" mai mare.




duminică, 5 octombrie 2008

some favourite pictures



In continuare va prezint o multitudine de nuante cu ajutorul unor peisaje magnifice. Acestae un blog special creat pentru arta(arta fotografiei). Enjoy!!






Intra-urbane&nature






2 birds&a amazing vulcano









This astonishing picture shows the Chaiten volcano erupting during storms in the middle of the night.Din pacate nu stiu cn a facur aceasta poza ca sa-i pot multumi!! Sper ca sa apreciati aceasta fotografie. In continuare sunt 2 pasari cu un contrast de culori excelent ce va va placea.


Now this is a updated article whith some new photo's.