http://www.abitofart43v3ry1.blogspot.com/ a bit of art: 28.09.2008 - 05.10.2008

joi, 2 octombrie 2008

UnTil i tOuCh thE Sky:X:X




in continuare vreau sa fac publica o pasiune de-a mea.....excursiile la munte si o sa va prezint cateva peisaje preferate...enjoy!!!
















Un gand.....un vis....o realitate




La ce credeti ca ma gandeam eu la scoala??.....o vacanta...shi unde e mai bine decat la munte. Uitati la ce ma refer.....de data asta nu pot decat sa va arat poze. sper sa ma intelegeti.:D. Acea muzicalitate pe care numai natura v-o poate oferi.Un unicat!!!! Intr-o zi sper la prezentarea pe acest blog a fotografiilor facute de mine. Later;)!

miercuri, 1 octombrie 2008

a day at school:))




it was a very nasty day.....sa stiti....era sa o incasez de 3 ori....sa zicem k am avut noroc da nu vreau sa va plictisesc cu asta......ce am facut dupa a fost interesant...another piece of art:). cu adevarat unique...special thx to samy, bogdan;...thx

luni, 29 septembrie 2008

o mica prezentare:)










Timp de cateva luni am reusit fara sa doresc neaparat acest lucru sa adun o colectie destul interesanta de poze. Aceasta continand poze din multe domenii cum ar fi umor, peisaje, natura(flora&fauna). Sa va arat cateva( am spus cateva pentru ca nimeni nu doreste sa va plicitiseasca:) )



totul a inceput cu o conexiune la internet. De aici la a vizita site-uri cu si despre arta fotografiei:).....a fost de just 1 step.