http://www.abitofart43v3ry1.blogspot.com/ a bit of art: 19.10.2008 - 26.10.2008

vineri, 24 octombrie 2008

This article is a tribute to this special season:autumn(toamna). De fapt ce inseamna toamna din punct de vedere artistic? Aceasta parte a anului este preferata mea de cand eram mic si colectionam frunze de peafara. Exista un motiv pentru care facem acest lucru:one leaf=more colours(not only green). DE exemplu aceasta poza: in the right side. oAre ai putea sa gasesti nr. de culori?









am incercat de cateva ori sa gasesc originea acestei puteri a naturii in gandurile de dinainte de culcare dar nu am reusit si n-o sa gasesc vreo data, dar sa continuam cu prezentarea nuantelor toamnei.












Aceata e un clasic(nuante de galben). Ce este special la aceasta poza?? Pai voi nu puteti vedea nivelul detaliilor dar sper ca veti aprecia calitatea acesteia.



imaginea din dreapta este o mica modifiare cu scopul de a scoate in evidenta calitatea si nu peisajul. Totusi se poate observa ca avem inca un clasic:o poteca in padure de foiase. Ati mers asa vreo data?? Magnific. Nu pot descrie, trebuiesc incarcate mai multe imagini.




Daca ultima a fost putin modificata, aceasta e perfect reala, m-a asigurat autorul acesteia.









Pana acum am prezentatmai multe elemente intr-o singura poza, as dori sa prezint numai un element cu o multitudine de culori.

Am prezentat pana acum poze in natura dar o sa va prezint o poza facuta intr-un parc. De ce spun asta? Pentru ca nu o sa observati nici o diferenta. Enjoy!!!